Rólunk

Küldetésünk

Közeleg az érettségi időpontja?
Szeretnéd, ha az érettségid minél jobban sikerülne?
Újabb tárgyból szeretnél érettségit tenni?
Akkor nálunk a helyed!

A Teachify Online Iskola intenzív érettségi felkészítő kurzusokat indít online,
emelt és középszinten.

Mikor és hol tartják a kurzusokat?

Óráinkat heti kétszer másfél órában tartjuk a Microsoft Teams felületén, hétköznapokon 16:00-20:00 órás idősávban. A csoportok létszáma 5-7 fő, melyekben a diákoknak személyre szabott képzést nyújtunk, így önállóan tudnak fejlődni, és közben csoporttársaikkal egymást segítve nézhetnek szembe az érettségi nehézségeivel. Ha hiányoznál az óráról, a tanórákról készült felvételeket a kurzus időtartama alatt visszanézheted, az órákon használt prezentációk, tananyagok szintén a tanfolyam teljes időtartama alatt elérhetőek lesznek a kurzus tárhelyén.

Mit lehet tanulni az órákon?

Az órákon az elméleti anyag elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az érettségi feladatok begyakorlására.
A kurzusok a tanár által megtervezett tematikára épülnek. A tanfolyam elején szintfelmérő dolgozatokkal felmérjük milyen témakörök okozzák a legnagyobb nehézségeket, így a tanmenet kisebb mértékben változhat a diákok igényei szerint.

Milyen tanárok biztosítják a sikeres felkészülést?

A sikeres tudást és érettségi tapasztalatokat átadhatják fiatal, tanári pályára készülő egyetemisták vagy több éves jártassággal rendelkező középiskolai tanárok. A szakmai felkészültséget és oktatási szakértelmet iskolánk biztosítja, a szigorú felvételi meghallgatáson részt vett és kiválasztott tanárok által.
Kitől szeretnéd elsajátítani a hatékony tudást, te választhatod meg a kurzusra jelentkezéssel!